Ndihmojnë njëra-tjetrën me veshjet

Vajzat nisin provat e veshjeve. Juliana ndihmon Matildën, ndersa Lori ndihmon Julianën me veshje të sajat. Ato provojnë vazhdimisht veshje të ndryshme, duke marrë mendimin e njëra-tjetrës. Juliana ankohet se ajo e kishte zgjedhur veshjen e saj mbrëmë, nga dollapi i Katerinës, por ajo ia kishte marrë prapë, duke i thënë se do i vishte vetë dhe tani i duhet sërish të zgjedhë diçka tjetër. Vajzat vazhdojnë të ndërrojnë veshje, ndërkohë që Valeri, u bën komplimente duke dhenë dhe ai mendimin e tij. Matilda vendos ta lërë zgjedhjen e saj për më vonë, duke iu drejtuar kuzhinës për të gatuar drekën.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment