Lori- Visarit:’Ti po mbron më shumë Jonën se mua’

Duke qenë se Lori dhe Visari bëjnë pjesë në grupe të ndryshme brenda shtëpisë, shpesh herë mes tyre ka edhe debate. Lori dhe Visari në dhomën e gjumit diskutojnë për debatin që ndodhi pak përpara, duke akuzuar njëri-tjetrin për mos mbrojtje në debate:Ti po mbron më shumë Jonën se mua- akuzon Lori Visarin, ndërkohë që edhe ai e akuzon për të njëjtën gjë, duke i thënë se reagimet e tij janë pasojë e veprimeve të saj. Lori mundohet t’i shpjegojë se ajo i kushton shumë vëmendje njerëzve të saj të afërt dhe nuk do bënte kurrë gabime të tilla, por duket se Visari nuk do ta besojë. Matilda lajmëron se duhet të mblidhen të gjithë bashkë ,pasi Mikela ka një zarf për t’ua komunikuar.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment