Lori dhe Katerina shpëtojnë nga nominimi

Arbana pret zarfin, ku shkruhen se kush do të largohet sot nga shtëpia e Big Brother-it. Arbana i komunikon Lorit dhe Katerinën se publiku ka vendosur për to, që të vazhdojnë qëndrimin në shtëpi. Lori dhe Katerina përqafohen. Vajzat shumë të gëzuara falënderojnë publikun, për votat e tyre. Arbana pyet Arditin, Matildën dhe Fatjonin. Fatjoni shprehet se nuk e priste. Katerina thotë se dëshiron të dalë Matilda. Lori shprehet se dëshiron të dalë Matilda, por mendon se do të dalë Fatjoni. Edhe Juliana mendon se do të dalë Fatjoni.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment