Juliana puth Arditin; Visari kërkon falje

Në kuzhinë Arditi dhe Juliana gatuajnë për banorët që nuk kanë darkuar ende. Juliana, e cila dukej më e relaksuar, puth Arditin. Ai reagon shumë i ekzaltuar pas puthjes së saj. Ajo qesh, duke i thënë se ‘një herë në vit e puth’. Ata ulen për të darkuar së bashku me Meridianin dhe Lorin. Ndërkohë, në oborr, në prani të Nevilës, Visari i kërkon falje Katerinës duke e puthur. Nevila, e cila e pa skenën, i kërkon ta puthë, duke e vlerësuar shumë faktin që ai kërkoi falje, pasi e kishte kuptuar se kishte gabuar. Brenda shtëpisë, banorët e tjerë merren me zëvendësimin e pllakave të drurit, duke u kujdesur që ato të qëndrojnë në këmbë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment