Diskutim mes Katerinës dhe Jonës

Jona dhe Katerina rregullohen në sallonin e improvizuar brenda shtëpisë. Vajzat nisin të ironizojnë njëra-tjetrën, duke u ngacmuar me fjalë. Ky ngacmim nis kur njëra nga punonjëset e stafit thotë se është radha e Arditi të bëjë masazh. Jona i thotë vajzave të stafit që ‘Arditi nuk ka nevojë t’i bëjnë ato masazh, pasi mund t’ia bëjë Katerina’. Kaq ka mjaftuar që mes tyre të nisin kunjat. Katerina e akuzon për xhelozi ndaj saj, ndërkohë që Jona e kundërshton duke i sugjeruar të ndërrojë fjali, pasi i ka përdorur aq shpesh sa i janë lodhur. Zënka mes tyre thellohet, duke përmendur edhe nominimet për njëra-tjetrën. Jona i kërkon ta bëjnë atë bisedë pak më vonë, pasi donte të shijonte trajtimin. Në diskutimin e tyre bashkohet edhe Lori, dhe ngacmimet vazhdojnë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment