Bluza e Sisi-t dhuratë për të, Juliana preket dhe qan

Tashmë është radha e Julianës të provojë fatin të ruletë. Juliana zgjedh ngjyrën jeshile. Arbana fton Julianën në dhomën e rrëfimit. Juliana nominon Matildën dhe Jonën, pasi nuk i pëlqejnë dhe e kanë acaruar në lidhje me Katerinën. Arbana njofton Julianën se ka një dhuratë për të. Juliana hap dhuratën, në të cilën gjendet bluzja e Sisit, qenushes së saj, të cilën kishte kohë që e kërkonte. Juliana qan, pasi preket nga surpriza. Ajo shprehet se e ka marrë shumë malli për qenushin e saj. Juliana falënderon Vëllanë e Madh për surprizën. Ajo puth mamanë, shoqen dhe banorët në studio.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment