Viola dhe Juliana, njohje për shkak të qenve

Banorët, në oborr, tregojnë histori nga jeta jashtë. Juliana nis të tregojë një histori për qenin e saj Sisi. Ajo tregon detaje të një ditë zakonshme, kur ndodhej në një nga lokalet e lagjes. Duke dëgjuar atë histori, Violës i kujtohet diçka. Ajo ngrihet me hov nga shezllongu ku ishte ulur dhe nis t’i rrëfejë Julianës, se historia që po tregonte i kujtoi se një herë ato janë takuar jashtë, për shkak të qenve, të cilët ishin përplasur me njëri-tjetrin. Viola shumë e emocionuar i tregon me habi, se si nuk ishte kujtuar më parë, që vajza që kishte folur atë ditë ishte Juliana, duke i kujtuar se ajo asokohe i ka pasur flokët e zeza. Juliana dukej pak e hutuar nga gjithë ato informacione që po vërshonin mbi të. Viola i tregon gjithë historinë , se si qeni i saj kishte ngacmuar të sajin, madje ato kishin folur me njëra-tjetrën për qentë. Viola e entuziazmuar e përqafondhe i thotë ,se si nuk ishte kujtuar më parë. Ato i bashkohen banorëve të tjerë, duke i treguar historinë, se si kishte ndodhur që ato ishin takuar dikur rastësisht për shkak të qenve, duke nisur të tregojnë histori të përjetuara.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment