Vendosin bast: Puthe ti që ta puth edhe une


Në dhomën e gjumit, Juliana dhe Esida janë duke qëndruar shumë pranë njëra-tjetrës . Fatjoni i ngacmuar ka kjo pamje i kërkon Esidës të puthë Julianën si provë. Kjo për faktin se disa ditë përpara, Esida tha se është lesbike. Pas kësaj kërkese, Juliana ndërhyn shumë shpejt, duke i thënë Fatjonit se do ta pranojë sfidën vetëm nëse ai puth Matildën, si provë që është hetero. Fajtoni reagon shumë shpejt, duke i thënë Julianës se do bëhët pishman për këtë bast. Ai drejtohet drejt Matildës dhe mundohet ta puthë, por Matilda duket se nuk del dot nga karakteri i lojës duke u munduar disi ta mbajë larg. Fatjoni e puth. Vajzat dhe banorët e tjerë që ndodheshin aty, reagojnë me duartrokitje dhe brohoritje. Pas kësaj, Julianës nuk i ngelet gjë tjetër veç të humbasë lojën me Fatjonin duke përfunduar të puthë Esidën
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment