Rigelsi- Julianës:Duhet ta kishe puthur Fatjonin, që t’i shpëtoje nominimit


Juliana dhe Rigelsi bisedojnë lidhur me nominimet. Juliana i tregon se ajo nuk e priste që të nominohej, kishte menduar që mund të penalizohej, por nominimi i erdhi i papritur. Rigelsi ndërhyn, duke e fajësuar se nuk kishte arritur ta bëntë për vëtë Fatjonin, që t’i shpëtonte nominimit. Juliana aprovon, duke shtuar se nëse do ta dinte këtë, do të kishte vepruar ndryshe. Rigelsi sërish: ‘Ti duhet ta kishe puthur Fatjonin, e do kishe mbaruar punë me të, se aq e ka ai’. Ata qeshin me njëri-tjetrin, duke shkëmbyer edhe batuta në lidhje me këtë. Sipas Julianës, ai ishte bërë pishman që nuk e zgjodhi atë. Nga ana tjetër, ishte justifikuar se nuk e dinte që ajo do të shkonte në nominim prej zgjedhjes së tij. Matilda afrohet, duke zënë vend afër Julianës dhe dëgjon bisedën. Herë pas herë edhe ajo bëhet pjesë e bisedës, duke justifikuar zgjedhjen e Fatjonit.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment