Puthje prapë...?!


Duket se loja e puthjeve i argëtoi të gjithë. Efektin më të madh e la tek Juliana, e cila e frymëzuar prej kësaj i kërkon Enkelejdit të bëjnë një lojë, duke dalë përpara banorëve dhe duke u puthur. Ata përgatisin çaj dhe sëbashku i drejtohen dhomës së gjumit. Të kapur për dore, ata puthen në sy të të gjithëve dhe ulen në krevat shumë natyrshëm, sikur asgjë mos të kishte ndodhur.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment