Mbërrin zarfi me provën e javës


Në shtëpi mbërrin një letër nga Big Brother. Banorëve u komunikohet, se duke nisur nga dita e nesërme duhet që çdo çift të përgatisë për të gjithë banorët menunë e ditës dhe ta gatuajnë në kuzhinë. Rradhën për çdo çift do ta percaktojnë ata vetë. Kjo lloj sfide ka për qëllim që të tregojë funksionimin në çift. Çifti dhe dy vajzat qe i kanë shpëtuar nominimit këtë jave, pra Nevila dhe Valeri dhe Juliana e Esterina, janë jashtë këtij detyrimi. Ata do të ushqehen këtë javë nga çiftet që janë në nominim.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment