Jona-Arditit: “Pse rri me Julianën?!’’

Jona bisedon me Arditin në lidhje me Julianën. Ajo i drejtohet atij me nota ironike, duke i thene se e bezdis shumë fakti që ai rri me Julianën dhe i kërkon të mos rrijë më me të, pasi sipas saj, loja e tij duhet të jetë vetëm, jo bashkë me Julianën. Arditi i përgjigjet se nuk mund t’ia kërkoj një gjë të tillë, pasi ai i ka të dyja shoqe dhe i ka shumë xhan. Mandej, ai e kritikon për diskutimin qe kishte bërë me Julianën, pasi i duket shumë i pavend. Ajo i shpjegon reagimin e saj, duke e arsyetuar se Matildën e ka shoqe dhe nuk mund të bëjë sikur nuk e shqetësojnë veprimet e Julit. Arditi e kthen me të qeshur gjithë bisedën, në mënyrë që të shmangë debatet dhe t’i japë fund asaj bisede.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment