“Fantazma” ende një enigmë


Pas lidhjes së Arbanës me banorët, ata të gjithë së bashku kërkojnë të bëjnë një urim për 7 dhe 8 Marsin për të gjithë mësuesit dhe mamatë në Shqipëri dhe botë, teksa çohen njëherazi në nderim të tyre. Arbana ndërkohë u kërkon atyre informacion për Fantazmën, nëse ajo është shfaqur gjatë kësaj jave në shtëpi dhe pas disa sekondash u kërkon atyre të ndjekin një klip lidhur me detyrën që kishin për gjetjen e emrit të personazhit misterioz, i cili ishte një indikacion për provën e Fantazmës. Gjatë gjithë këtyre ditëve, banorët kanë dhënë mendimin e tyre për sa i përket emrit të personazhit misterioz, duke u nisur nga indikacione të ndryshme të dhëna nga Vëllai i Madh, por asnjëri prej tyre nuk arrin të gjejë emrin e saktë, pavarësisht alternativave të shumta.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment