Dhurata për vajzat: “Janë imune ndaj nominimit dhe kanë në dorë fatin e djemve


Arbana nuk i jep asnjë sqarim rreth provës banorëve ndërkohë që i fton vajzat për t’i komunikuar diçka rreth nominimeve. Ajo u komunikon banorëve se vajzat këtë javë janë imune ndaj nominimeve, për shkak të provës së fituar nga Nevila. Vajzat përveçse janë imune, kanë në dorë edhe fatin e djemve, sipas komunikimit të Arbanës. Ato mund të shpëtojnë njërin prej djemve të shtëpisë, përveç partnerit të tyre dhe kështu vajzat do të shkojnë një edhe nga një në dhomën e rrëfimit. Ky komunikim i lumturon shumë të gjitha vajzat, të cilat brohorasin nga gëzimi. Ndërsa i vetmi nga djemtë i cili duket i kënaqur nga ky vendim, është Valeri, i cili mendon se ato e merituan këtë dhuratë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment