Arditi, Julianës: “Do të të puth në momentin e duhur, që të të shijoj vërtet”

Diskutimi mes Julianës dhe Arditit mbyllet kur Arditi vendos të largohet për të fjetur gjumë, ndërsa tenton të puthë Julianën. “Kaq fiksim e ke të puthësh buzët e mia?’, i thotë Juliana. Ai i përgjigjet teksa i thotë se buzët do t’ia puthë në momentin e duhur, kur vërtet t’i shijojë dhe se nuk do t’i japë një puthje sa për të kaluar radhën. Juliana hesht, pa guxuar as ta refuzojë dhe as ta shtyjë më tej për të folur, ndërkohë që Arditi largohet, duke i uruar natën e mirë të dyja vajzave. Ato vazhdojnë diskutimin dhe për disa minuta, ku Nevila e ngacmon dhe i thotë se ia kishte bërë të qartë edhe më parë që Arditi e kishte qejf, por duhet t’ia thoshte vetë ai që Juliana të bindej. Më pas ato flasin për dyshimet dhe xhelozinë që po krijonte Juliana për Nevilën dhe Arditin, ndërsa Neivila i tregon se ajo s’duhet të krijojë asnjë dyshim për ta, pasi nuk ka arsye. Juliana është kurioze të dijë se kush është çifti tjetër brenda shtëpisë dhe të dyja komentojnë sjelljet dhe afrimitetin e disa banorëve, ndër të cilët edhe të Enkelejdit dhe Violës, për të cilët dyshon Juliana. Ndërsa Nevila ka dyshime rreth Meridianit dhe Violës, pasi ka vënë re që Meridiani në fillim i druhej sjelljeve dhe fjalëve të saj për të. Pas pak minutash, vajzat vendosin të flenë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment