Valeri dhe Esida, vallëzim nën shi


Valeri dhe Esida kanë dalë sëbashku në oborr për të kërcyer. Shiu që bie mbi ta duket se i ka ekzaltuar të dy, duke kërcyer dhe qeshur me njëri-tjetrin, pa i kushtuar shumë vëmëndje kohës së keqe. Valeri madje, i nxehur nga kërcimi heq edhe bluzën duke sfiduar kështu të ftohtin jashtë. Mesa duket se të dy kanë shijuar momentin dhe vazhdojnë të kërcejnë pa u lodhur. Ky lloj argëtimi josh edhe Nevilën, e cila vendos t’i bashkohet grupit sëbashku me Esterinën.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment