Nisin përgatitjet për spektaklin e mbrëmjes


Banorët vendosin të rregullojnë shtëpinë përpara se të fillojë spektakli, duke u munduar të ndajnë punët mes tyre. Kuzhina është pjesa e parë e shtëpisë që ata nisin të sistemojnë. Vajzat, përveç punëve të shtëpisë, vazhdojnë ende të jenë në dilema të forta në lidhje me veshjet. Esterina dhe Mikela nisin sakaq të bëhën gati duke filluar me flokët. Meshkujt duken disi më të rehatuar nga kjo anë, për ata shqetësimi kryesor është të hanë diçka përpara se të fillojë spektakli. Kështu, pak nga pak, ata nisin të bëhen gati për një natë të gjatë e plot të papritura.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment