Luftë e heshtur mes Fatjonit dhe Matildës


Shoqëria që Fajtoni dhe Juliana kanë, duket se nuk është vetëm shqëtësim i Matildës. Arditi, në dhomën e gjumit sëbashku me Fatjonin dhe Julianën, janë duke diskutuar mbi të njëjtën temë. Shkak i kësaj bisede bëhët vetë Juliana, që është mjaft e mërzitur me Arditin, pasi ai nuk qëndron fare me të. Arditi, që duket se e ka justifikimin gati, i përgjigjet shumë shpejt, duke nxjerrë shkak Fatjonin, dhe faktin që qëndrimi i tepërt me të, e ka penguar që t’i bëjë shoqëri asaj. Juliana kujdeset që të mos i japë shumë rëndësi asaj që tha Arditi , duke u munduar ta kthejë me të qeshur të gjithë bisedën. Fatjoni thotë së ka nevojë për gjumë, duke u larguar në dhomën ku ishte Matilda. Ai i kërkon asaj të shtrihet krahë tij, ajo shtrihet për pak, pastaj ngrihet sërish, për t'u shtrire në krevatin e saj. Të dy qëndrojne të shtrirë dhe të ndarë, pa folur asnjë fjalë
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment