Esterina flet për jetën: Me djeg zemra për shkollën


Esterina dhe Nevila bisedojnë për jetët jashtë. Duket se Esterina ka një shqetësim shumë të madh lidhur me shkollën, të cilën nuk ka mundur ta mbarojë. Kjo për shkak se ëma e saj , mbeti pa punë dhe mbi të gjitha u sëmur shumë rëndë kur ajo ishte ende ne vitin e parë gjimnaz. Ajo u mundua qe të merrej me modeling më mbrapa, për të përmirësuar pak boshllëkun që i kishte lënë shkolla. Mirëpo, veç të tjerash ajo ka qenë e sëmurë me anemi, një sëmundje që e bëntë shpesh të humbiste ndjenjat. Kjo gjë, e pengoi ta vazhdonte më atë shkollë. Gjyshi i saj, i cili kujdesej për familjen, sa vinte dhe bëhej më keq, kjo për shkak të moshës së tij dhe një aksidenti që kishte patur vite më parë, duke humbur njërën dorë. Të gjitha këto, ia vështirësonin shumë jetën, jo vetëm atij, por edhe asaj. Një tjetër arsye nga e cila, u detyrua të hiqte dorë nga shkolla.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment