Enkelejdi-Nevilës: Ke puthur ndonjëherë ndonjë vajzë?


Nevila dhe Valeri kanë dalë serish në oborr për të kërcyër, si për t'i kujtuar banorëve se cilët janë fituesit e provës së kërcimit. Enklejdi, duke fshirë oborrin, afrohet drejt tyre, duke i drejtuar Nevilës një pyetje të papritur dhe jashtë kontekstit. Duke qeshur i thotë: ‘A ke puthur ndonjëherë ndonjë vajzë?’. Megjithëse e papërgatitur për një pyetje të tillë ,ajo i përgjigjet shumë shpejt se kurrë nuk e ka bërë dicka të tillë. Enkelejdi vazhdon ta shohë duke qeshur dhe largohet prej tyre. Valeri dhe Nevila vazhdojnë të kërcejnë në heshtje sikur një pyetje e tillë të mos ishte bërë kurrë, duke u munduar të sillen natyrshëm.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment