Xhimi dhe Anaidi i kundërvihen Ilirit

Xhimi dhe Anaidi nisin një debat me Ilirin. Ata e akuzojnë këtë të fundit se nuk di të debatojë sepse gjatë darkës ai hapi një diskutim mbi temën “civilizimi”, nuk e organizoi si duhet. Ata ridiskutojnë për temën në fjalë ku Xhimi dhe Anaidi i kundërvihen Ilirit dhe më pas debatojnë më të për sjelljen e këtij të fundit në shtëpi. “Ti je vulgar” i thotë Xhimi Ilirit dhe të njëjtën gjë i thotë më pas edhe Xhimi duke theksuar se e vetmja gjë që Iliri ka bërë në shtëpi është humori banal. Iliri i kundërshton duke thënë “unë humor mund të bëj në shumë mënyra”. Ata debatojnë edhe për mënyrën se si i ka vlerësuar banorët Iliri në debat dhe përmendin Oltën. “Notat i vura për të krijuar debat” thotë Iliri dhe Xhimi ia kthen “s’e shikon ne s’po na zinte gjumi” “Përderisa diskutoni akoma pikët e diskutimit do të thotë se nuk ju ka zënë gjumi” thotë Iliri dhe qesh. Ndërkohë edhe Anaidi dhe Xhimi qeshin në mënyrë ironike dhe akuzojnë Ilirin si një njeri me pak informacion dhe si një nga banorët më banal në shtëpi. diskutimi i tyre zgjat për disa minuta me radhë duke u zhvilluar rreth të njëjtave argumente që ata kanë përdorur edhe më parë për banalitetin e tyre në shtëpi gjatë diskutimeve apo thashethemeve të ndryshme
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment