Elona flet për afrimitetin me Riken;-Banorët përgatiten për spektaklin


Iliri mendon që t’i bëjë një lojë Edberit. Kështu ai merr një enë të vogël plastike dhe ngjitës. Brenda enës Iliri thyen dy vezë dhe nëpërmjet ngjitësit e fikson enën të lidhur me derën e dhomës. Ai e vendos enën me vesë sipër derës në mënyrë që kur të hyjë dikush veza të rrëzohet të t’i bjerë në kokë banorit që do të hapë derën i pari. Këtë lojë Iliri e planifikon për Edberin të cilit sapo përfundon rrengun i kërkon që të shkojë në dhomën e gjumit. Edberi nuk shkon në atë çast. E ndërsa Iliri ndodhet jashtë me Edberin, duke pritur që ky i fundit të shkojë në dhomën e gjumit, Elena shkon përpara tij atje. Ajo hap derën dhe ena me vezë rrëzohet, por Elena i shpëton rrengut. Vetëm një pjesë e vogël e vezës e prek atë në krah ndërsa pjesa tjetër rrëzohet duke bërë pis derën. Iliri qesh sepse mendon se Elena ishte viktimë e lojës së tij dhe më pas shkon të pastrojë vendin që bëri pis veza e vënë aty qëllimisht nga ai. Iliri i thotë Elenës se loja nuk ishte për të, por për Edberin, ndërsa Elena i sugjeron që ta bëjë këtë lojë kur të bashkohen grupet. Iliri i përgjigjet “po do ta bëjë prapë unë këtë lojë” dhe të dy planifikojnë se si mund të bëjnë lojra të tjera të ngjashme me këtë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment